ΣΠΑΡΤΗ. Διαμένει στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης. Στον δρόμο από Σπάρτη προς το χωριό. Στο όμορο οικόπεδο της οικίας του, ιδιοκτησίας κληρονόμων Κ. Α., αυτός που έχει την ευθύνη διαχείρισης έχει εναποθέσει, μέσα στο περιβόλι, υδαρή κόπρανα ζώων με αποτέλεσμα την έντονη δυσοσμία τη συγκέντρωση κουνουπιών και μυγών με κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Όπως ισχυρίζεται ο πολίτης η έκθεση των κοπράνων θα μολύνει και το υπέδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα.

Όπως περιγράφει στο notospress στις 28 Απριλίου ημέρα Κυριακή κατέφθασε στην οικία του από την Αθήνα (που είχε μεταβεί για λόγους υγείας) μαζί με τα 4 εγγόνια του και την κόρη του για να εορτάσουν μαζί το Πάσχα. «Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε έντονη μυρωδιά και δυσφορία. Από την άλλη μέρα έψαχνα για κάποιο ψόφιο ζώο. Την Τρίτη το βράδυ τα δύο εγγόνια μου αρρώστησαν με δυσφορία στην αναπνοή και εμετούς και πυρετό. Την Τετάρτη 1 Μαΐου πήγα τα εγγόνια μου στον παιδίατρο». (Προσκομίζει στο notospress τις αποδείξεις).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έψαξε τα διπλανά οικόπεδα και διαπίστωσε την ρίψη κοπράνων. Επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια η οποία αρνήθηκε τα πάντα. Αφού επέμεινε του είπε ότι έχει νοικιάσει το περιβόλι και δεν έχει καμιά ευθύνη. Στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί του συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας - γειτόνισσας το οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ, απείλησε τον πολίτη ότι αν προβεί σε καταγγελία ή μήνυση «θα δεις τη θα πάθεις».

Ο καταγγέλλων Σταύρος Τσίρβας κατέθεσε τελικά μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης και ζήτησε από το notospress τη δημοσιοποίηση του προβλήματος του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις